Uppdaterad: 08 juni 2018

Elever berättar

“Jag tycker att skolan är jättebra. Lärarna är jättesnälla och eleverna respekterar varandra. Vi har mycket roligt tillsammans, speciellt när vi spelar Kahoot :)”

Silva Sabrh

“Det är bra lärare här som hjälper oss mycket. Mina klasskompisar är också mycket bra och vi tar hand om varandra. När jag är färdig med språkintroduktion vill jag studera vidare och sedan arbeta med mjukvaruprogrammering.”

Huzaifa Ehtisham

“Skolan är bra för att eleverna och lärarna är så himla bra. The people are great!”

Riste Magdenovski

“Jag kommer från Rumänien och har studerat språkintroduktion i ungefär ett och ett halvt år. Skolan är mycket bra. Vi skrattar och har roligt samtidigt som vi lär oss mycket.
Det är också bra att alla visar respekt för varandra och alla vill studera. På rasterna spelar vi pingis eller basket.”

Nicolae Belbitoiva

“Jag kommer från Afghanistan och det här är den första skolan jag går på i Sverige. Alla här är väldigt snälla och visar stor respekt för varandra. Allt är faktiskt bra i skolan: matsalen, caféet, lektionerna och lärarna.”

Qurban Shirzad

“Jag tycker om alla i personalen: lärarna, elevassistenterna, matsalspersonalen och rektorn. Alla är så snälla. Alla visar stor respekt för eleverna och miljön här är mycket bra. För mig är NSG den bästa skolan. Efter språkintroduktion tänker jag studera vidare till sjuksköterska eller läkare.”

Joseph Anthony Torno Manuel

Foto: Frasse Franzén